Skip links

Програма відновлення пасторів зі звільнених територій та зони бойових дій

Рада Євангельських Протестантських Церков України ініціює програму відновлення пасторів зі звільнених територій та зони бойових дій:
Учасники засідання РЄПЦУ, що пройшло 24 листопада під головування Станіслава Носова (УУК АСД), обговорили зростаючу потребу в програмі відновлення пасторів, які тривалий час служать на сході та півдні України.

Головуючий також поінформував присутніх про результати заходів ініційованих Радою протягом року. Зокрема, про партнерський саміт «Сьогодні заради завтра», що пройшов у Львові в червні, об’єднуючи глав протестантських Церков України, Польщі, Угорщини, Словаччини та Молдови. Про участь делегації РЄПЦУ в заходах Європейського Євангельського Альянсу в Сараєво розповіли пастори Анатолій Калюжний та Максим Крупський.

  
З огляду на зростаючу інтенсивність контактів та співпраці з Всесвітнім Євангельським Альянсом The World Evangelical Alliance члени Ради опрацювали проект Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю з альянсом. Також запрошений на засідання Голова Правління Інституту Релігійної Свободи Олександр Заєць поінформував присутніх про стан та тенденції церковно-державних стосунків.
Головування в Раді, дотримуючись принципу ротації, перейде з 1 січня 2023 року до Пилипа Савочки, старшого єпископа церков «Спасіння».

Home
Account
Cart
Search
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.