Skip links

Інформаційний бюлетень про РЄПЦУ, який щойно вийшов з друку, представили на засіданні Секретаріату

Підсумкове у 2019 році засідання Секретаріату РЄПЦУ, що відбулося 23 грудня під головуванням пастора Юрія Кулакевича, мало на меті не лише аналіз актуального стану державно-конфесійних відносин та обговорення нових викликів.

Учасники засідання обговорили ситуацію з ініціативами та поширенням петицій на інших проектів і напрацювали ряд пропозицій, що допоможуть робити голос християн більш злагодженим та потужним. Зокрема згадали про петицію щодо захисту християнських цінностей на сайті Президента України. «Вважаємо важливим набрати не просто 25 000 підписів. Треба більше і швидше. Це має бути добрим мотиваційним чинником для наступних дій».

Інформаційний бюлетень про Раду, що надруковано українською та англійською мовами, розпочав свою подорож Україною – учасники засідання отримали матеріали для поширення серед священнослужителів в областях.
Інформаційний бюлетень про РЄПЦУ
«Зважаючи на загрози добробуту, а часто навіть здоров’ю людей, зокрема молоді та дітей, плануємо ще більше інформаційних та світоглядних відеоматеріалів. Біблійна оцінка суспільних процесів, ініціатив та небезпек має бути доступна для всіх українців» підсумовує роботу Юрій Кулакевич.

Наступне засідання Ради Євангельських Протестантських Церков України відбудеться вже в наступному році. Черговим Головуючим Ради з 1 січня буде Антонюк Валерій Степанович.

Home
Account
Cart
Search
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.