Skip links

Всеукраїнське Свято Подяки Богові, що заплановане на середину вересня, цього разу пройде у новому форматі: РЄПЦУ розвиває культуру вдячності

13 травня в Києві відбулося чергове засідання РЄПЦУ під головуванням старшого єпископа УЦХВЄ Михайла Паночка. Учасники засідання обговорили ряд тем державно-конфесійних стосунків.
Зокрема, жваве обговорення стосувалося законопроектів щодо впорядкування капеланства. Як відомо, в парламенті зареєстровано 7 законопроектів з цього питання. Запрошений на засідання координатор міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унгурян поінформував присутніх про інші ініціативи та напрацювання щодо розвитку стосунків церков та держави.

Підтримуючи діяльність Оргкомітету Дня Подяки, учасники засідання проаналізували стан підготовки до свята, що цього разу матиме дводенний формат і пройде 14-15 твересня. Планується, що цього року ще більше киян та гостей міста зможуть долучитися до урочистого богослужіння, мистецьких, сімейних, спортивних та інших заходів.

Згідно порядку денного також було обговорено діяльність Громадської Спілки «Всеукраїнський Собор”, розвиток зовнішніх контактів Ради, тощо.

Home
Account
Cart
Search
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.